Home » Ballonvaart 4 personen

BALLONVAART 4 PERSONEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART PLANNEN MET 4 PERSONEN

Wil je een luchtballonvaart voor 4 personen boeken? Dan ben je welkom bij Sky Ballonvaarten. Wij hebben zowel grote als kleine luchtballonnen beschikbaar, dus ook een vaart met 4 personen is zeker mogelijk. De meeste gezinnen plannen regelmatig een uitje met elkaar. Dit is gezellig en goed voor de onderlinge band. Er is natuurlijk van alles te bedenken als je met zijn vieren een dagje weg wilt. Denk bijvoorbeeld aan een pretpark of aan een dierentuin. Dit zijn hele populaire uitjes voor gezinnen. Het kan ook leuk zijn om eens een keer echt iets speciaals te bedenken. Dan is een tochtje met een luchtballon een goede optie.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!