Home » Ballonvaart Brabant

BALLONVAART BRABANT

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN UNIEKE BALLONVAART IN BRABANT

Het is altijd weer lastig om met een uniek uitje te komen als er een dagje weg aankomt. Misschien moet je een familiedag organiseren, of een teamuitje, of ben je voor het bedrijfsuitje aan het rondkijken. Als je dan een uitje wilt organiseren dat gegarandeerd iedereen bij zal blijven, dan raden we je aan eens rond te kijken op de website van Sky Ballonvaarten. Hier vind je alle informatie over onze ballonvaarten in Brabant, maar ook over de andere mogelijkheden die we je kunnen bieden. Besluit je tot een luchtballonvaart in Brabant, dan kunnen we je alvast garanderen dat je besluit tot een uitje dat iedereen lang bij zal blijven!

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!