Home » Ballonvaart cadeau 2 personen

BALLONVAART CADEAU 2 PERSONEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART ALS CADEAU VOOR 2 PERSONEN
Een ballonvaart als kado voor 2 personen geven? Dit is een origineel geschenk dat vast met blijdschap ontvangen wordt. Ga je zelf mee tijdens de ballonvaart of is het echt voor 2 andere personen? Voor privé ballonvaarten kun je terecht bij Sky Ballonvaarten. Je vaart dan echt alleen met je eigen vrienden, familie of kennissen. Het is dus zelfs mogelijk om samen een tocht te maken. Je kunt je niet voorstellen hoe fantastisch die ervaring is. En hoe romantisch kan dit niet zijn. Samen zweven hoog boven Nederland. Je kunt bij ons kiezen uit ballonnen van 2 tot en met 16 personen. Gaan jullie samen een tocht maken, dan bepaal je helemaal zelf de datum en de opstijglocatie. Dat is dus ideaal. Wil je een tocht maken bij de kuststreek, dan vertellen we je van te voren dat dit lastig kan zijn. Vaak zijn de mogelijkheden beperkt vanwege de hardere wind. Ook hebben we te maken met luchtvaartgebieden zoals Schiphol. Verder zijn vrijwel alle locaties in Nederland mogelijk.

Lees meer