Home » Ballonvaart Grave

BALLONVAART BRABANT

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


UNIEKE BALLONVAART GRAVE
Voor het maken van een luchtballonvaart Grave ben je bij Sky Ballonvaarten aan het juiste adres. Wil je echt een keer iets bijzonders beleven, dan is dit een uitstekende beslissing. Misschien ga je samen met iemand anders en bied je de ballonvaart aan als geschenk. Kijk ook eens op onze website naar onze andere opties. Het is bij ons niet alleen mogelijk om een luchtballonvaart te boeken. Je zou ook eens een helikoptervlucht kunnen maken. Of je kiest voor een mooi klassiek vliegtuig. Voor unieke ervaringen zit je bij ons in ieder geval helemaal goed.

Lees meer