Home » Ballonvaart Houten

BALLONVAART HOUTEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BIJZONDERE BALLONVAART BOVEN HOUTEN MAKEN
Met een luchtballon Houten bekijken? Wil je eens ervaren dat mensen vanaf de grond naar jou zwaaien en dat jij een keer de andere partij bent? Heb je het plan opgevat om ook eens een keer een luchtballonvaart te maken? Soms doen mensen dit bij een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld op een verjaardag of wanneer er een jubileum te vieren is. Natuurlijk kun je ook altijd zomaar een vlucht boeken. Het is mooi om onvergetelijke herinneringen te maken voor later. Onvergetelijk is een luchtballonvaart boven Houten gegarandeerd. Dat kunnen wij je wel verzekeren. Zeker als je dit voor het eerst in je leven doet. Toch blijven alle volgende keren ook nog bijzonder. Waar ervaar je zo’n uniek gevoel van vrijheid als in een luchtballon?

Lees meer