Home » Ballonvaart Landgraaf

BALLONVAART LANDGRAAF

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


UNIEKE BALLONVAART LANDGRAAF
Een luchtballon boven Landgraaf moet je eigenlijk een keer beleefd hebben. Het is werkelijk fantastisch om eens vanuit de lucht op Landgraaf neer te kijken. Verwen jezelf of je partner en boek een unieke tocht met een luchtballon. Je beleeft een gevoel van vrijheid die je nergens anders vindt. Verder is het prachtig om te genieten van de mooie vergezichten als je in de lucht bent. Niet te vergelijken met een vlucht per vliegtuig.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!