Home » Ballonvaart Limburg

BALLONVAART LIMBURG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


MAAK EEN BALLONVAART IN LIMBURG
Met een luchtballon Limburg bekijken vanuit de lucht is een geweldige ervaring. Juist ook in deze provincie is het fantastisch om in een luchtballon te zweven. Wil je nu direct boeken? Dit kan via de website. Je mag ons ook altijd bellen. Sky Ballonvaarten is er voor onvergetelijke ballonvaarten boven Limburg. Jij wilt ook weleens dat ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Je voelt dit meteen als de ballon los komt van de grond. Is de ballon eenmaal op zijn hoogste punt aangekomen, weet je helemaal niet wat je meemaakt. Onvergetelijk! Sky Ballonvaarten heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met het verzorgen van ballonvaarten. Duizenden en duizenden mensen beleefden met ons een unieke tocht.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!