Home » Ballonvaart maken

BALLONVAART BRABANT

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART MAKEN
Staat een luchtballonvaart maken ook bij jou op de bucket list? Dan ben je zeker niet de enige. Het is fantastisch om je eigen woonplaats of een andere locatie eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Is een tocht met een ballon maken ook een lang gekoesterde wens van jou? Reserveer dan vandaag nog bij Sky Ballonvaarten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Over de veiligheid hoef je jezelf geen zorgen te maken. Wij kiezen alleen voor materiaal van goede kwaliteit. Ook onze piloten ondergaan een strenge keuring voordat ze een tocht mogen maken.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!