Home » Ballonvaart Nederland

BALLONVAART NEDERLAND

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


BOEK BALLONVAART NEDERLAND BIJ SKY BALLONVAARTEN
Het lijkt je fantastisch om met een luchtballon boven Nederland te zweven? Kijk dan snel verder op de website van Sky Ballonvaarten. Je zult dan zien dat er verschillende plaatsen in Nederland zijn waar we vertrekken. Een groot voordeel van ons bedrijf is dat we kiezen voor kwaliteit. Die staat bij ons altijd voorop. Daarnaast doen we er alles aan om onze passagiers een onvergetelijke vlucht te laten beleven. Als je kiest voor een privé ballonvaart, mag je zelfs helemaal zelf aangeven waar we vandaan vertrekken. Dit kan gerust op een grasveld bij jou in de buurt. Of als jouw eigen tuin ruim genoeg is, kunnen we ook die optie overwegen.

Lees meer