Home » Ballonvaart Oost Vlaanderen

BALLONVAART OOST VLAANDEREN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART OOST VLAANDEREN RESERVERET
Wil je ook een keer met een luchtballon boven Oost Vlaanderen zweven? Zeker als het mooi weer is, gaat dit een onvergetelijke ervaring opleveren. Wij laten de vluchten overigens alleen doorgaan als het weer goed is. Optimale weersomstandigheden zijn voor ons een belangrijke voorwaarde. Dit heeft zeker ook te maken met de veiligheid. Die staat bij Sky Ballonvaarten namelijk altijd voorop. Sta je ook weleens op de grond de lucht in te kijken naar al die kleurrijke luchtballonnen? Zweven ze iets lager, dan zwaai je eens een keer? Wellicht bedenk je steeds dat je dit zelf ook een keer wilt meemaken. Aarzel dan niet langer, maar boek vandaag nog een van onze vluchten in Oost Vlaanderen. Ons schema vind je op de website.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!