Ballonvaart Personeelsvereniging FUN4U – Vodafone

Op 1 augustus 2015 heeft Sky Ballonvaarten in samenwerking met Personeelsvereniging Fun4U een ballonvaart georganiseerd voor 85 personen. Niet voor alle personeelsleden was het mogelijk deze dag deel te nemen aan de ballonvaart. Op 15 augustus 2015 is daarom een tweede ballonvaart georganiseerd voor 15 personen.

In Maastricht zijn 8 ballonnen ingezet om alle 85 deelnemers te vervoeren. Onze opstijg locatie was het prachtige Kasteel Vaeshartelt. In de kasteeltuin stonden tafels opgesteld hier werden we voorzien van hapjes en drankjes. Dit alles was super goed verzorgd.

De 8 ballonnen werden tegelijk klaar gemaakt met een klein beetje hulp van ons. Het was echt een geweldig spektakel om al die luchtballonnen te zien. Het opstijgen van zoveel ballonnen was een beleving voor iedereen.

Ook het landen is een hele belevenis. Alles is goed en vakkundig verlopen. Gezamenlijk hebben we de ballon opgeruimd. Onder het genot van een glaasje champagne ontving iedereen het ballonvaartcertificaat.

Op 15 augustus vertrok 1 ballon, voor onze 14 deelnemers, vanuit het stadspark in Nieuwegein. Ook hier werden we vooraf voorzien van goed verzorgde hapjes en drankjes. De ballonvaart was wederom geweldig. Alle deelnemers hebben het een super belevenis gevonden. We werden na afloop benoemd tot Baron en Barones. Natuurlijk ook hier onder het genot van een glaasjes champagne.

In totaal hebben 100 personen deelgenomen aan deze unieke belevenis bij Sky ballonvaarten. Het gehele arrangement was in één woord uniek!

Van de deelnemers hebben we alleen maar positieve reacties ontvangen.
Iedereen heeft een super dag gehad en wat hebben we genoten.

 

R. Kuyer, Vodafone Libertel B.V.

vodafone-libertel-bv-maastricht

 

 

 

 

Leave a Comment

Ik accepteer de Privacy Policy

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search