Home » Ballonvaart Twente

BALLONVAART TWENTE

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART IN TWENTE BOEKEN
Voor een tocht met een luchtballon boven Twente ben je bij Sky Ballonvaarten precies op de goede plek. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook kun je daar direct een ballonvaart boeken. Leuk dat je ook een keer een toch wilt maken. Welkom in de bijzondere wereld van de ballonvaart. Dit is nergens anders mee te vergelijken. De ballonvaart is de oudste vorm van luchtvaart. En waarschijnlijk ook meteen de leukste en de meest romantische. Als je boven Twente zweeft, ervaar je dat de tijd als het ware stilstaat. Landerijen en steden gaan onder je voorbij. Een tocht maken met een luchtballon zul je nooit meer vergeten.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!