Home » Ballonvaart Utrecht

Ballonvaart Utrecht

Boek hier of bel 013-5900692

Ook zo’n bijzondere ballonvaart boven Utrecht maken?

Stel: er komt een bijzondere dag aan, die je wel eens op een heel speciale manier zou willen omlijsten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een jubileum, een verjaardag of een kampioenschap van een sportteam. Je kunt dan kiezen om met zijn allen uit eten te gaan, of maar weer eens de kartbaan op te duiken. We zouden je dan willen vragen: heb je wel eens overwogen om een ballonvaart boven Utrecht te maken? We kunnen je uit ervaring laten weten dat er weinig is dat boven een ballonvaart gaat. Bij een luchtballonvaart boven Utrecht heb je bijvoorbeeld meerdere zaken die meespelen. Niet alleen is daar het unieke, vrije gevoel dat je beleeft als je voor het eerst in een luchtballon omhoog gaat, maar ook de prachtige omgeving.

Met een ballon boven Utrecht zweven

Sky Ballonvaarten is een bedrijf dat veel ervaring heeft met het verzorgen van een ballonvaart boven Utrecht. Maar, we vertrekken ook vanaf meerdere andere plaatsen, onder andere in Brabant en Gelderland. In de ruim 30 jaar dat Sky Ballonvaarten bestaat hebben we al meer dan 200.000 mensen de ervaring van hun leven bezorgd. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt om je een goed beeld te kunnen vormen van wat er allemaal komt kijken bij het plannen van een luchtballonvaart boven Utrecht met Sky Ballonvaarten.

Ballonvaarten en meer bij Sky Ballonvaarten

Met een luchtballon boven Utrecht zweven is een unieke belevenis, maar het is niet de enige belevenis die we je kunnen bieden. We kunnen je bijvoorbeeld met een helikopter het luchtruim laten ontdekken. Dat is alweer een ervaring op zich! En wat denk je van een vlucht in een klassiek vliegtuig? Ook hier hebben wij er een aantal van tot onze beschikking. We kunnen je dan ook alleen maar aanraden eens een kijkje te nemen op onze site. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graag welke mogelijkheden we je allemaal kunnen bieden.

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!