Home » Ballonvaart Utrechtse Heuvelrug

BALLONVAART UTRECHTSE HEUVELRUG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


VEILIGE EN UNIEKE BALLONVAART UTRECHTSE HEUVELRUG
Wil je met een luchtballon de Utrechtse Heuvelrug eens vanuit een ander perspectief bekijken? Dat kan als je een ballonvaart boekt bij Sky Ballonvaarten. Wij bieden al 30 jaar ballontochten aan. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom bij ons aan boord. Als je een tocht bij ons reserveert, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Op de site kun je al de nodige informatie lezen. Je wordt tegen de tijd dat de toch gepland staat uitgebreid geïnformeerd over de vertrektijd en de locatie waar je opstijgen. Voordat je instapt, maak je kennis met het grondteam en de piloot. We vertellen je precies wat je van het avontuur kunt verwachten. Natuurlijk hoor je ook wat wij van jou verwachten. Wees niet bang, want je mag vooral genieten. Het is alleen even belangrijk dat de knieën gebogen worden bij de landing. En ook is het noodzakelijk om in de mand te blijven totdat de piloot het sein geeft dat je mag uitstappen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. De piloten zijn dan ook geselecteerd op ervaring en vakkundigheid. Ook vinden wij het belangrijk dat zij voldoende sociaal vaardig zijn. Zo zorgen we voor een gegarandeerd unieke belevenis.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!