Home » Ballonvaart Valentijn

BALLONVAART VALENTIJN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART VOOR VALENTIJN TEGEN SCHERPE PRIJZEN
Wat een geweldig idee om met Valentijnsdag een ballonvaart te maken. Misschien geef je dit geschenk als verrassing aan je vriend of vriendin. Zit je nog een klein beetje tegen de prijs aan te hikken? Een ballonvaart bij Sky Ballonvaarten hoeft niet altijd duur te zijn. Natuurlijk zijn er altijd bedrijven waar de prijzen nog lager liggen. Ga je echter een luchtballonvaart voor Valentijnsdag reserveren, dan wil je wel zeker weten dat je iets goeds hebt toch? Bij Sky Ballonvaarten gaan we voor kwaliteit. En veiligheid staat bij ons altijd bovenaan.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!