Boek hier of bel gratis 0800-5111

 

Een ballonvaart in Zuid Holland van minstens een uur

Wil je met een luchtballon boven Zuid Holland zweven, dan mag je erop rekenen dat je minimaal een uur op en top zult genieten. Wij vertrekken alleen als het weer goed is. Heel soms kan er natuurlijk onverwachts een verandering optreden. Er is tenslotte niets veranderlijker dan het weer. Is en blijft het weer echter goed, dan varen we minstens een uur boven Zuid Holland. Zeker met een van onze kleine ballonnen is dat het geval. Hoe groter de ballon, hoe groter de kans dat de tocht iets korter zal duren dan een uur.

Hoe werkt het landen bij een luchtballonvaart Zuid Holland?

Wil je graag weten hoe de landing bij de ballonvaart Zuid Holland in zijn werk gaat? Als de eindtijd in zicht komt, bereidt de piloot zich voor op de landing. Hij zal dan gebruikmaken van de richting van de wind op de verschillende hoogtes. We selecteren onze piloten op vakmanschap, dus je zult je verbazen over de precisie waarmee hij dit doet. Zonder problemen wordt de ballon over sloten, huizen en bomen gestuurd. Wordt de landing daadwerkelijk ingezet, dan vraagt de piloot of je je even goed wilt vasthouden. En voordat je het weet sta je weer veilig met beide voeten op de grond. Het avontuur is voorbij, maar je bent een avontuur rijker. Een belevenis die je vast en zeker nooit meer zult vergeten.

Tocht met luchtballon boven Zuid Holland maakt van jou een Graaf of Gravin

Als de luchtballonvaart Zuid Holland ten einde is gekomen, komt er al snel een volgauto bij het landingsveld. We pakken de ballon in en we ontkurken de champagneflessen. Natuurlijk toasten we samen op onze behouden vaart. Volgens traditie word ook jij tot de adelstand verheven. Het gehele programma van het begin tot het eind duurt ruim 3 uur. Je mag van a tot z rekenen op een enthousiaste en professionele begeleiding. Vanaf de landingsplaats brengen we je weer veilig terug naar de opstijglocatie. Wist je dat je bij ons zelfs kunt kiezen voor een limousine? Wat geeft dat een enorm gevoel van luxe! Kijk op de website voor meer informatie hierover.

Lees meer

 

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search