Home » Ballonvaart Zuid Holland

BALLONVAART ZUID HOLLAND

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART IN ZUID HOLLAND VAN MINSTENS EEN UUR
Wil je met een luchtballon boven Zuid Holland zweven, dan mag je erop rekenen dat je minimaal een uur op en top zult genieten. Wij vertrekken alleen als het weer goed is. Heel soms kan er natuurlijk onverwachts een verandering optreden. Er is tenslotte niets veranderlijker dan het weer. Is en blijft het weer echter goed, dan varen we minstens een uur boven Zuid Holland. Zeker met een van onze kleine ballonnen is dat het geval. Hoe groter de ballon, hoe groter de kans dat de tocht iets korter zal duren dan een uur.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!