Home » Ballonvaart Zuid Limburg

BALLONVAART ZUID LIMBURG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART ZUID LIMBURG ONLINE BOEKEN BIJ SKY BALLONVAARTEN
Wil je binnenkort met een luchtballon Zuid Limburg bekijken? Het lijkt je mooi om dit eens vanuit een ander perspectief te doen? We heten je van harte welkom. De heteluchtballon kent een lange geschiedenis. Al in 1783 werd deze uitgevonden. En nog steeds kunnen we er tochten mee maken. De eerste keer ging de ballon onbemand de lucht in. Deze was gemaakt van doek en als voering had men papier gebruikt. Dit was een succes, dus de volgende uitdaging was een ballonvaart met mensen erin. De grote vraag was echter of er hoog in de lucht nog wel geademd kon worden. Dit is getest met een aantal dieren. Uiteindelijk kreeg dit een vervolg. Er is ook een tijd geweest dat de heteluchtballon een beetje in de vergetelheid raakte. Dit veranderde pas weer in 1970.

Lees meer