Boek hier of bel 013-5900692

Een ballonvaart boven Amersfoort maken?

Heb jij wel eens van het begrip bucket list gehoord? Dit is een lijst met dingen die mensen een keer mee willen maken in hun leven. Een ballonvaart is iets dat op heel wat van dit soort lijstjes voorkomt. Logisch ook, want bijvoorbeeld een ballonvaart boven Amersfoort is een unieke belevenis waarbij je jezelf vrijer zult voelen dan ooit tevoren. Het gevoel echt even los te zijn van de wereld, maar dan toch met je hoofd in de frisse lucht, is een ervaring waar weinig andere dingen aan kunnen tippen. Zo’n luchtballonvaart boven Amersfoort boekt u bij Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van ballonvaarten. In die tijd hebben we meer dan 200.000 mensen de reis van hun leven bezorgd!

Met een luchtballon boven Amersfoort zweven

Een tochtje maken met een luchtballon is een ervaring op zich. Het combineert een prettig spanningsgevoel bij het opstijgen met een ongekend gevoel van euforie als je eenmaal hoog in de lucht zweeft. Een ballonvaart boven Amersfoort is dan ook iets dat je nooit meer zult vergeten. Op onze website vind je meer informatie over onze luchtballonvaart boven Amersfoort, maar ook over de andere diensten die we je kunnen bieden. Met Sky Ballonvaarten kun je het luchtruim namelijk verkennen op meerdere verschillende manieren.

Andere diensten van Sky Ballonvaarten

Naast met een luchtballon boven Amersfoort zweven hebben we nog een aantal andere mogelijkheden in de aanbieding. Zo kun je met ons bijvoorbeeld ook met een helikopter het luchtruim verkennen. Dat is weer een ervaring op zich! En als we het dan toch over bijzondere ervaringen hebben… Wat dacht je van een vlucht in een klassiek vliegtuig? Ook dit is mogelijk bij Sky Ballonvaarten. Neem gewoon even contact met ons op om te bekijken hoe wij jouw bedrijfsuitje, familie uitje of teamdagje nog meer speciaal maken.

Lees meer

 

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Amersfoort.

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search