Home » Ballonvaart Amersfoort

BALLONVAART AMERSFOORT

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART BOVEN AMERSFOORT MAKEN?

Heb jij wel eens van het begrip bucket list gehoord? Dit is een lijst met dingen die mensen een keer mee willen maken in hun leven. Een ballonvaart is iets dat op heel wat van dit soort lijstjes voorkomt. Logisch ook, want bijvoorbeeld een ballonvaart boven Amersfoort is een unieke belevenis waarbij je jezelf vrijer zult voelen dan ooit tevoren. Het gevoel echt even los te zijn van de wereld, maar dan toch met je hoofd in de frisse lucht, is een ervaring waar weinig andere dingen aan kunnen tippen. Zo’n luchtballonvaart boven Amersfoort boekt u bij Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van ballonvaarten. In die tijd hebben we meer dan 200.000 mensen de reis van hun leven bezorgd!

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Amersfoort.