Home » Ballonvaart Arnhem

BALLONVAART ARNHEM

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN UNIEKE BALLONVAART BOVEN ARNHEM

Zoals men wel eens zegt: je leeft maar een keer. Daarom is het ook zo belangrijk om uit je leven het optimale te halen. Dan is er een lijstje dingen die iedereen eigenlijk op de bucket list zou moeten hebben staan. Wat ons betreft mag een ballonvaart niet op deze lijst ontbreken. Een ballonvaart boven Arnhem is bijvoorbeeld een unieke ervaring, of je nu zelf uit deze stad komt of niet. Een luchtballonvaart boven Arnhem is een fantastische combinatie van het vrij in de lucht zijn met de ballon, en het prachtige uitzicht dat je nergens anders ziet dan vanuit het mandje onder een luchtballon.

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Arnhem