Home » Ballonvaart Breda

BALLONVAART BREDA

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


MAAK EEN BALLONVAART BOVEN BREDA

Een ballonvaart is een belevenis die veel mensen nog op hun verlanglijstje hebben staan. Ze willen dat ultieme gevoel van vrijheid meemaken dat je voelt als de ballon van de grond komt en begint te stijgen. Ze willen genieten van het niet te evenaren uitzicht dat je hebt als de ballon op zijn hoogste punt is aangekomen. Sky Ballonvaarten heeft al ruim dertig jaar ervaring met het verzorgen dan ballonvaarten boven Breda. Ons bedrijf heeft door de jaren heen meer dan 200.000 mensen deze unieke belevenis laten meemaken. Wilt u ook tot deze groep mensen behoren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze luchtballonvaart bij Breda.

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Breda.