Home » Ballonvaart Den Bosch

BALLONVAART DEN BOSCH

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


MET EEN LUCHTBALLON BOVEN DEN BOSCH ZWEVEN
Kom je uit Den Bosch en heb jij je stad altijd al een keer vanuit een uniek perspectief willen zien? Zou je wel eens foto’s willen nemen van je eigen stad als je hier overheen zweeft? Neem dan vandaag nog contact op met Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf kan ballonvaarten verzorgen vanuit meerdere opstijglocaties. Op onze website ziet u ons schema met geplande ballonvaarten, maar er is ook altijd de mogelijkheid om voor een speciale gelegenheid een vaart te plannen. Een ballonvaart boven Den Bosch is zodoende altijd te plannen bij ons. Wij hebben in ruim 30 jaar tijd al meer dan 200.000 mensen een uniek zicht op hun stad en land gegeven.

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten vanuit Den Bosch.