Boek hier of bel 013-5900692

Met een luchtballon boven Den Bosch zweven

Kom je uit Den Bosch en heb jij je stad altijd al een keer vanuit een uniek perspectief willen zien? Zou je wel eens foto’s willen nemen van je eigen stad als je hier overheen zweeft? Neem dan vandaag nog contact op met Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf kan ballonvaarten verzorgen vanuit meerdere opstijglocaties. Op onze website ziet u ons schema met geplande ballonvaarten, maar er is ook altijd de mogelijkheid om voor een speciale gelegenheid een vaart te plannen. Een ballonvaart boven Den Bosch is zodoende altijd te plannen bij ons. Wij hebben in ruim 30 jaar tijd al meer dan 200.000 mensen een uniek zicht op hun stad en land gegeven.

Een luchtballonvaart boven Den Bosch plannen

Bij Sky Ballonvaarten zijn de mogelijkheden voor een toch met een luchtballon boven Den Bosch legio. Wil je dit met familie of een groep vrienden meemaken, dan vinden we zonder problemen een plekje voor je bij een van de vaarten in ons schema. Maar ben je betrokken bij een bedrijf en wil je een speciaal evenement organiseren? Dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk! We bieden zelfs de optie om bij ons een luchtballon met je bedrijfslogo te laten bedrukken! Zo’n ballonvaart boven Den Bosch en omstreken is natuurlijk een unieke belevenis, maar dat is niet de enige optie die Sky Ballonvaarten te bieden heeft.

Een luchtballonvaart boven Den Bosch en meer

Naast luchtballonvaarten bieden we ook de mogelijkheid aan om in een helikopter een vlucht te maken. Daarnaast hebben we ook nog een vloot bestaande uit klassieke vliegtuigen tot onze beschikking. Allemaal mogelijkheden om van een zomaar een leuk uitje een bijzonder uitje te maken. Bij ons staat veiligheid voorop. Met een luchtballon boven Den Bosch zweven gaat bij ons alleen door als de weersomstandigheden optimaal zijn. Daarnaast werken we met ervaren piloten en alleen het beste materiaal. Dat zijn zodoende allemaal zaken waar je jezelf geen zorgen over hoeft te maken als je bij ons in een van onze ballonnen stapt!

Lees meer

 

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten vanuit Den Bosch.

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search