Home » Ballonvaart Eindhoven

BALLONVAART EINDHOVEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


DE MEEST UNIEKE ERVARING VAN EINDHOVEN EN OMSTREKEN
Wil je eens een keer iets echt unieks beleven? Zo’n ervaring waar je altijd al van hebt gedroomd, maar die er tot nu toe nog nooit van is gekomen? Neem dan eens een kijkje op de website van Sky Ballonvaarten. Op onze website zie je de mogelijkheden die je bij ons hebt als op ‘de lucht ingaan’ aankomt. Sky Ballonvaarten biedt namelijk niet alleen een ballonvaart in Eindhoven aan, maar ook een tochtje met een helikopter of een vlucht met een klassiek vliegtuig. Zo bieden wij je een aantal unieke belevenissen, waar elk dagje uit geheid de status legendarisch van krijgt!

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Eindhoven.