Boek hier of bel 013-5900692

Ook een ballonvaart boven Nijmegen maken?

Met mooi weer is het een aangezicht dat nooit gaat vervelen: luchtballonnen die majestueus door het luchtruim glijden. Wie heeft er nou nog nooit van gedroomd om dit ook een keer mee te maken? We kunnen u als experts op dit gebied ook wel vertellen dat we niks kunnen bedenken dat zo’n gevoel van vrijheid oproept als een tochtje in een luchtballon. Ook een keer een ballonvaart boven Nijmegen en dit unieke gevoel beleven? Dat kan met de luchtballonnen van Sky Ballonvaarten. We hebben de perfecte ballon voor jou om deze belevenis mee te maken, evenals een team aan ervaren piloten. Zij willen niks liever dan samen met jou het luchtruim ontdekken en je een ervaring meegeven die je nooit zult vergeten.

Een luchtballonvaart boven Nijmegen

Met de luchtballon boven Nijmegen zweven is slechts een van de vele opties die we je kunnen bieden. Op onze website staat een schema waarin je af kunt lezen op welke dagen we allemaal vluchten maken. Naast een ballonvaart boven Nijmegen kun je bijvoorbeeld ook kiezen om boven Brabant te zweven, of boven Utrecht. En je kunt bij ons niet alleen met een luchtballon het luchtruim verkennen. We hebben als Sky Ballonvaarten namelijk ook helikopters tot onze beschikking, evenals een vloot aan klassieke vliegtuigen. Met ons wordt dat familie uitje of dagje teambuilding wel heel bijzonder!

De mogelijkheden van Sky Ballonvaarten

Neem vandaag nog contact met ons op voor onze luchtballonvaarten boven Nijmegen, maar ook voor onze andere mogelijkheden. Ons team zit voor je klaar om samen met jou te bekijken welke optie het beste bij je past. We vinden niks zo leuk als onze passagiers een unieke dag te bezorgen, vol met herinneringen die je de rest van je leven bijblijven. We hebben ruim dertig jaar ervaring met het verzorgen van ballontochten en hebben in die periode meer dan 200.000 mensen vervoerd. Een deel hiervan ging net als jou en je groep met een luchtballon boven Nijmegen zweven.

Lees meer

 

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Nijmegen.

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search