Home » Ballonvaart Nijmegen

BALLONVAART NIJMEGEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


OOK EEN BALLONVAART BOVEN NIJMEGEN MAKEN?
Met mooi weer is het een aangezicht dat nooit gaat vervelen: luchtballonnen die majestueus door het luchtruim glijden. Wie heeft er nou nog nooit van gedroomd om dit ook een keer mee te maken? We kunnen u als experts op dit gebied ook wel vertellen dat we niks kunnen bedenken dat zo’n gevoel van vrijheid oproept als een tochtje in een luchtballon. Ook een keer een ballonvaart boven Nijmegen en dit unieke gevoel beleven? Dat kan met de luchtballonnen van Sky Ballonvaarten. We hebben de perfecte ballon voor jou om deze belevenis mee te maken, evenals een team aan ervaren piloten. Zij willen niks liever dan samen met jou het luchtruim ontdekken en je een ervaring meegeven die je nooit zult vergeten.

Lees meer

Klik hier voor een overzicht van alle ballonvaarten in Nijmegen.