Home » Ballonvaart Noord Holland

BALLONVAART NOORD HOLLAND

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BALLONVAART NOORD HOLLAND BOEKEN BIJ SKY BALLONVAARTEN

Altijd al eens met een luchtballon boven Noord Holland willen zweven? Waarom zou je die droom geen werkelijkheid maken? Op de website van Sky Ballonvaarten zie je precies welke tochten er de komende tijd gemaakt worden. Geef je meteen op en ervaar hoe uniek een ballonvaart is. Misschien woon je zelf in Noord Holland en lijkt het je mooi om je eigen stad eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Neem zeker ook een mobiel of camera mee om mooie plaatjes te schieten.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!