Ballonvaren in coronatijd

In verband met het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die de overheid heeft getroffen, zijn wij verplicht om alle ballonvaarten tot 1 juni 2020 te annuleren. Wanneer je reeds in bezit bent van een ticket (m.u.v. tickets die online zijn besteld) die nog niet verzilverd is, raden wij je aan om deze zo snel mogelijk bij ons in te leveren. Wanneer je tickets verzilverd zijn blijven deze in 2020 en geheel 2021 geldig. Verzilver je ticket(s) hier.

Vanaf 06-05-2020 is het weer mogelijk voor SOLO ballonvaarders en de piloot met zijn of haar gezin om te gaan ballonvaren. Passagiersvaarten zijn nog niet toegestaan. Op dit moment liggen de protocollen ter goedkeuring bij de betreffende instanties. Indien deze protocollen goed worden gekeurd, is het weer mogelijk om te gaan ballon varen met passagiers. Uiteraard zullen wij ons strikt houden aan de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand, mondkapjes etc.) houden. Wij verwachten hier spoedig meer duidelijkheid over te krijgen. Zodra het weer mogelijk is om te gaan ballonvaren met passagiers houden wij je op de hoogte via onze website en Facebookpagina

Wij verwachten dat privé vaarten met personen uit één gezin/huishouden weer als eerste mogen gaan varen. Bij een privé-ballonvaart vaar je uitsluitend met personen uit hetzelfde gezin of huishouden. Bij een privé vaart bepaal je zelf de datum en opstijglocatie van de ballonvaart. Vrijwel alle opstijglocaties in Nederland zijn mogelijk. Locaties aan de kuststreek en bepaalde luchtvaartgebieden zoals Schiphol zijn uitgesloten. Voor meer informatie over privé ballonvaarten klik hier.

Wij hopen je snel weer bij ons aan boord te mogen ontvangen. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

Vriendelijke groet,

Team Sky Ballonvaarten

Leave a Comment

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search