Home » Bedrijfsuitje Brabant

BEDRIJFSUITJE BRABANT

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN BIJZONDER BEDRIJFSUITJE IN BRABANT
Bedrijfsuitjes zijn altijd een bijzondere aangelegenheid. Het is een unieke kans om de mensen waar je normaal gesproken de hele dag mee samenwerkt eens in een geheel ander licht te zien. Het is daarom ook belangrijk om voor deze bedrijfsuitjes iets te verzinnen dat de dag nog meer speciaal maakt. Een uitje dat iedereen bij zal blijven en waarmee het groepsgevoel een sterke impuls krijgt. Sky Ballonvaarten biedt een bedrijfsuitje in Brabant dat iedereen die daar aan meedoet gegarandeerd zal blijven heugen. Wie wil er nou niet een keer mee in een luchtballon? Daarnaast heeft Sky Ballonvaarten ook de mogelijkheid om u mee te nemen in een helikopter of een klassiek vliegtuig.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!