Home » Boerderijterras Tilburg

BOERDERIJTERRAS TILBURG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


ONTSNAP AAN DE ALLEDAAGSE HECTIEK OP HET BOERDERIJTERRAS TILBURG

Het boerderijterras Tilburg van Sky Ballonvaarten is dé plek om even aan de alledaagse hectiek te ontsnappen. Op dit gezellige terras geniet je van een hapje en drankje en zie je regelmatig een luchtballon opstijgen. Dit spectaculaire uitzicht zorgt voor een unieke sfeer en een echt vakantiegevoel. Daarnaast is er op het boerderijterras van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan er worden gevoetbald, met een XL schaakbord worden gespeeld of kun je je familieleden en vrienden uitdagen voor een potje jeu de boules. Andere activiteiten die je op het terras kunt uitoefenen zijn: frisbeen, corn-hole en boogschieten.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!