Home » Boerderijterras Tilburg

Boerderijterras Tilburg

Boek hier of bel gratis 013-5900692

Ontsnap aan de alledaagse hectiek op het boerderijterras Tilburg

Het boerderijterras Tilburg van Sky Ballonvaarten is dé plek om even aan de alledaagse hectiek te ontsnappen. Op dit gezellige terras geniet je van een hapje en drankje en zie je regelmatig een luchtballon opstijgen. Dit spectaculaire uitzicht zorgt voor een unieke sfeer en een echt vakantiegevoel. Daarnaast is er op het boerderijterras van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan er worden gevoetbald, met een XL schaakbord worden gespeeld of kun je je familieleden en vrienden uitdagen voor een potje jeu de boules. Andere activiteiten die je op het terras kunt uitoefenen zijn: frisbeen, corn-hole en boogschieten.

Eten en drinken boerderij buiten terras Tilburg

Van al dat spelen en sporten krijg je natuurlijk lekkere trek. Kom even op adem met een welverdiende kop koffie of een koud glas frisdrank. Geniet van ons ruime assortiment met warme en koude dranken en verschillende hapjes. Als brunch of lunch kun je een dagverse soep of een tosti bestellen. Goed om te weten: alle spelletjes zijn gratis te gebruiken door onze gasten. Trek dus gerust een middagje uit om door te brengen op ons terras. Wij weten zeker dat je je zult vermaken. Eventueel kun je je direct laten informeren over een ballonvaart. Ook daarvoor ben je bij Sky Ballonvaarten namelijk aan het juiste adres!

Reserveer een plekje op ons terras boerderij Tilburg

Ons terras boerderij Tilburg is geopend op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen tot 20.00 uur. Om verzekerd te zijn van een plaatsje, raden we je aan om van te voren een tafel te reserveren. Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even contact met ons opnemen. Je bereikt Sky Ballonvaarten via de telefoon, e-mail of social media. Op onze Facebook krijg je bijvoorbeeld een leuke impressie van ons terras. We hopen je gauw te begroeten voor een gezellig drankje en hapje op een unieke locatie in Tilburg. Tot ziens bij Sky Ballonvaarten!

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!