Home » Goedkope ballonvaart

Goedkope ballonvaart

Goedkope ballonvaart

Ons advies als je een bedrijf voor een ballonvaart zoekt is dat je nooit alleen voor een goedkope ballonvaart gaat. Onderzoek goed wat je bij de verschillende ballonvaart aanbieders krijgt. Ballonvaren is niet iets wat je iedere dag doet; je ballonvaart moet veilig, goed en compleet zijn. Denk dus niet dat je ballonvaart goedkoop moet zijn. Goedkoop is vaak duurkoop. En dat is echt waar.

Onze ballonvaarten zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. We bieden een eerlijk product voor een eerlijke prijs. We zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste. We laten jou kiezen tussen een economy ballonvaart (in een ballon van 9 t/m 19 passagiers) en een wat meer exclusieve ballonvaart (t/m 12 passagiers). Daarnaast kun je een privé ballon voor je eigen groep reserveren. Hoe groter de groep, hoe minder je per persoon betaalt. Ook kun je bij een privé-ballon zelf de opstijg locatie bepalen en zul je dit bijzondere ballonavontuur alleen met je eigen groep beleven.

Om een lang verhaal kort te maken. Liever een goede ballonvaart voor een eerlijke prijs dan de meest goedkope ballonvaart, waar je later spijt van zou kunnen krijgen. Wij doen dit al lang met veel plezier en willen het beste voor jou. We hebben de vreemdste en zeer negatieve verhalen gehoord van consumenten over andere aanbieders die soms een te goedkope ballonvaart aanbieden dan wel beloftes maken die ze helemaal niet waar kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn ballonvaarten vanuit Amsterdam of een andere locatie beloven en zonder enig  overleg met jou als klant de opstijglocatie 60 kilometer verplaatsen. Vraag ook om de grootte van de ballon, want enkele bedrijven varen met ballonnen van 24 t/m 32 passagiers, wat je misschien erg massaal vindt.

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692.

DSCN3269