Heb je geen tijd om in de files te staan? Wil je een spectaculair evenement organiseren waarbij je relaties ondertussen in een helikopter voorbij vliegen?

Denk dan eens aan helikopterevenement ter invulling van je bedrijfsfeest voor klanten of medewerkers. Een helikoptervlucht is indrukwekkend. Je zult je verbazen over de snelheid, de kracht van de motoren en de precieze controle van de piloot.

DSC_2950.jpg KL

In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde helikopterbedrijven organiseren wij zeer regelmatig helikopterevenementen of helikoptervervoer.

Bij helikopterevenementen maken de gasten vluchtjes van circa 6 tot 10 minuten in een helikopter van 3 of 4 personen. Ondertussen is er een mooi feest aan de gang voor de kijkers op de grond in de vorm van een BBQ, borrel of diner. Als de helikopter geland is, stapt de volgende groep weer in voor hun indrukwekkende ervaring.

Bij helikoptervervoer wordt de passagier zo dicht mogelijk bij huis op kantoor opgehaald en is vlieg je met circa 180 kilometer per uur zonder enige vertraging naar een (zakelijke) afspraak buiten de deur.

Tevens zetten wij regelmatig helikopters standby bij ballonvaart arrangementen, omdat ballonvaarten in circa 30% van de gevallen niet door kunnen gaan vanwege het veranderlijke Nederlandse weer. Helikoptervluchten kunnen in 95% van de gevallen doorgaan, waarmee de doorgang van jouw bedrijfsevenement een stuk zekerder wordt.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel 013-5900692. We denken graag mee in de mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement.

Klik hier voor meer foto’s.

DSC_2813.jpg KL

Vraag offerte helikoptervlucht aan

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search