Wist je dat er vliegtuigen uit de ’40-er en ’50-er jaren nog steeds vliegen en bovendien in zeer goede staat zijn? Kun je dat niet geloven, kom dan eens kijken bij Koninklijke Luchtvaart Historische Vlucht (KLuHV) gevestigd op de Koninklijke Luchtmacht Basis Gilze-Rijen.

Sinds 1985 zijn wij partner van KLuHV en organiseren wij in nauwe samenwerking met hen bedrijfsevenementen op de indrukwekkende locatie van KLuHV al dan niet in combinatie met passagiersvluchten met historische vliegtuigen.

_DSC7198.jpg KL

De KLuHV beschikt over een indrukwekkende vloot van historische vliegtuigen. Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van gemotiveerde ’techneuten’ van de Technische Dienst, van minstens even gemotiveerde ervaren vliegers en van een niet aflatende passie voor het behoud van onze vliegende historie en die van de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder.

_D7C6389.jpg KL

Vraag offerte historische luchtvaart aan

W&W 20Aug2012-7447.jpg KL

De vloot omvat daarom ook in hoofdzaak vliegtuigen die in het verleden bij onze Luchtmacht en Marine hebben gevlogen. Een klein greep uit de vloot:

  • De enige vliegende Spitfire in Nederland, (PH-OUQ)
  • De B-25 Mitchel bommenwerper, 1944 (PH-XXV)
  • De Harvard IIB gevechtsvliegtuig, 1943 (diverse registraties)
  • De Beechcraft, 1952 (PH-KKV)
  • De Beaver, 1955 (PH-DHC)

Op de prachtige locatie van KLuHV organiseren we historische luchtvaart arrangementen en bedrijfsevenementen (met en zonder vluchten) voor groepen van 20 tot wel 250 personen.

Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend offerte of bel 013-5900692. Wij denken graag mee in de mogelijkheden van uw bedrijfsevenement.

8556.jpg KL

Klik hier voor foto’s van de locatie en vliegtuigen. Klik hier voor een video van de KLuHV.

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search