Home » Klantendag

KLANTENDAG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN UNIEKE KLANTENDAG MET SKY BALLONVAARTEN

Elk bedrijf wil haar relaties graag een unieke dag bezorgen. Maar zeg nou eerlijk, dat karten, steengrillen of paintballen hebben we toch allemaal wel een keer gezien? Als jij je relaties pas echt een unieke dag wilt bezorgen, neem ze dan mee de lucht in! Met Sky Ballonvaarten maak je van je klantendag echt een dag om nooit te vergeten. Het uitzicht, het gevoel dat je ervaart als de ballon opstijgt, de saamhorigheid als je samen met de anderen in de ballon deze belevenis meemaakt. Als jij een echt goede band wil opbouwen met een klant, dan is de positieve spanning die iedereen toch meemaakt in een luchtballon daar een perfecte katalysator voor!

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!