Boek hier of bel 013-5900692

 

Een unieke klantendag met Sky Ballonvaarten

Elk bedrijf wil haar relaties graag een unieke dag bezorgen. Maar zeg nou eerlijk, dat karten, steengrillen of paintballen hebben we toch allemaal wel een keer gezien? Als jij je relaties pas echt een unieke dag wilt bezorgen, neem ze dan mee de lucht in! Met Sky Ballonvaarten maak je van je klantendag echt een dag om nooit te vergeten. Het uitzicht, het gevoel dat je ervaart als de ballon opstijgt, de saamhorigheid als je samen met de anderen in de ballon deze belevenis meemaakt. Als jij een echt goede band wil opbouwen met een klant, dan is de positieve spanning die iedereen toch meemaakt in een luchtballon daar een perfecte katalysator voor!

Klantendagen zonder weerga

Sky Ballonvaarten is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van klantendagen organiseren. We bestaan al ruim 30 jaar en hebben in die tijd meer dan 200.000 mensen een unieke ervaring laten beleven. Maar bij Sky Ballonvaarten kan je meer dan alleen een ballonvaart maken. Zo hebben we ook de mogelijkheid om jou en je klanten mee te nemen in een helikopter, of zelfs in een historisch vliegtuig. Ook hebben we een goed uitgerust Sky Flight Center, waar je altijd terecht kunt voor een bijzondere workshop, seminar of ander evenement. Neem gewoon eens contact met ons op voor de vele mogelijkheden die we te bieden hebben.

Met Sky Ballonvaarten een klantendag organiseren

We kunnen ons voorstellen dat je op een van je klantendagen je klanten en relaties iets unieks wilt laten beleven. Bij ons is deze ervaring helemaal naar wens aan te passen. Een ballon met een eigen logo er op? Een tochtje met een historisch vliegtuig? Een evenement organiseren op een unieke locatie? Dit is allemaal mogelijk als je contact opneemt met Sky Ballonvaarten. Een unieke klantendag organiseren is bij ons heel eenvoudig. Kijk anders eerst eens op je gemak op onze website voor de mogelijkheden. We lichten een en ander daarna graag aan je toe in een persoonlijke gesprek.

Lees meer

 

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search