Home » Last minute ballonvaart

Last minute ballonvaart

Last minute ballonvaart

In 1992 was Sky Ballonvaarten (toen nog onder naam Virgin Balloon Flights) de eerste met het idee voor last minute ballonvaarten. Het last minute concept bestond al in de reis- en hotelbranche. Wij zagen dat een deel van onze klanten graag op het laatste moment boekt en daar graag een prijsvoordeel voor terug wilde; de last minute ballonvaart was geboren. Voordeel voor ons was dat onze ballonnen nog beter bezet werden. De voordelen voor onze klanten waren een lagere prijs en flexibiliteit. Nog een bijkomend voordeel voor onze klanten is dat de klant kan wachten op geschikt ballonweer waardoor de kans op uitstel wat minder is. Een nadeel van last minute ballonvaarten is natuurlijk dat bij te lang wachten met reserveren de ballon al helemaal bezet kan zijn. Ofwel de klant heeft minder zekerheid dan wanneer de ballonvaart verder vooruit vastgelegd is.

Bij ons loopt het prijsvoordeel voor de klant van last minute ballonvaarten op tot € 35,- per passagier. De normale prijs bij ons is € 225,- per passagier voor een exclusive ballonvaart (met een ballonmand t/m 12 passagiers) en de bodem last minute prijs voor een exclusive last minute ballonvaart is € 195,-. De normale prijs voor een economy ballonvaart (9 t/m 19 passagiers) is € 180,- per passagier. De bodem last minute prijs voor een economy last minute ballonvaart is € 145,- per persoon.

Heb je interesse in een last minute ballonvaart? Ga dan naar www.skyballonvaarten.nl/vluchtinformatie/last-minute-vaarten voor een overzicht van onze last minute ballonvaarten vanaf een groot aantal opstijgplaatsen in Nederland. Je kunt daar online je last minute ballonvaart reserveren en betalen. Het programma en de kwaliteit van je last minute ballonvaart is identiek aan dat van onze reguliere tickets. Geniet van je last minute ballonvaart.

Direct meer weten over last minute ballonvaarten? Bel 013-5900692.