Home » Luchtballon huren

LUCHTBALLON HUREN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN LUCHTBALLON HUREN VOOR UNIEK BEDRIJFSUITJE
Zoek je naar luchtballon verhuur voor het komende bedrijfsuitje? Logisch dat je een keer iets unieks wilt bedenken. Het is een goed idee om dan te kiezen voor een tocht met een luchtballon boven Nederland. Bij Sky Ballonvaarten vind je diverse opties. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers van je bedrijf dit uitje nooit meer vergeten. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsuitjes. Het is heel bijzonder om met elkaar als collega’s los te komen van de grond. Ongetwijfeld zal dit de onderlinge band versterken. Wij zorgen voor een fijne verfrissing als we hoog boven Nederland zweven.

Lees meer