Home » Luchtballon met jouw logo

Luchtballon met jouw logo

Een ballon voorzien van reclameteksten is een zeer opvallend en spraakmakend reclamemedium. Canadees onderzoek toont aan dat de merkherinnering van luchtballonreclame circa 90% bedraagt in verhouding tot 35% van outdoor billboards.

Ook is de impact van ballonreclame vele malen hoger dan reguliere buitenreclame. Vele kijkers op de grond maken zelfs foto’s van de ballon en daarmee de reclame die erop staat.

Ook in termen van kosten is ballonreclame ten opzichte van andere vormen van buitenreclame zeer interessant. Het doek van de ballon heeft een levensduur van circa 600 uur waarmee de afschrijvingskosten per ballonvaart van gemiddeld 1 uur onder € 100,- per vaart blijven.

Sky Ballonvaarten kan een minimum aantal ballonvaarten garanderen (doorgaans 50-70 per jaar) aan de adverteerder, zonder dat de adverteerder een afnameverplichting heeft van ballonvaarten zelf. Wij kunnen dit garanderen omdat wij circa 6.000 passagiers per jaar mee de lucht innemen die meevaren met ballonnen van onze adverteerders.

Tevens kunnen wij in veel gevallen participeren in de investering in jouw bedrijfsballon, omdat wij een flink aantal manden en branders tot onze beschikking hebben die wij als investering kunnen inbrengen, waarmee de totale investering met circa 40% wordt gereduceerd.

Bovendien kunnen we een interessant voorstel maken voor jou als adverteerder, waarbij we een combinatie voorleggen van ballonvaarten voor je relaties met een investering in een ballon. We komen graag langs om de mogelijkheden toe te lichten voor een bedrijfsballon. Voor een offerte vul onderstaand formulier in of bel  013-5900692.

!Let op! De levertijd van een bedrijfsballon is circa 4 tot 6 maanden.