Home » Luchtballonvaart

Luchtballonvaart

Luchtballonvaart

Een luchtballonvaart is een unieke beleving in de diverse wereld van de luchtvaart. Door de rust, stilte en vrijheid die je ervaart tijdens een luchtballonvaart, zijn luchtballonvaarten met geen enkele andere vorm van luchtvaart te vergelijken. Wij voeren onze luchtballonvaarten met de grootste zorg voor veiligheid en kwaliteit voor jou uit. Wij doen graag een extra stapje om jouw luchtballonvaart tot een groot succes te maken en zijn er trots op dat onze luchtballonvaarten gemiddeld met het cijfer 4,6 op de onafhankelijke website Trustpilot.nl worden gewaardeerd.

Virgin is sinds 1984 specialist in de uitvoering van luchtballonvaarten. Wij maken jaarlijks circa 700 luchtballonvaarten voor bedrijven en consumenten in Nederland, België en Luxemburg. Dat zijn jaarlijks circa 7000 mensen die een prachtige luchtballonvaart met ons maken. Wij verzorgen luchtballonvaarten voor een eerlijke prijs. Ook krijg je een eerlijk product. Zo kun je zelf kiezen hoe groot de ballon is waarmee je de luchtballonvaart gaat maken. Onze grootste luchtballon is voor 20 personen en onze kleinste ballon is voor 2 passagiers. Als je een ticket bestelt voor een luchtballonvaart, bepaal je zelf of je in een relatief kleine ballon gaat varen (t/m 12 passagiers) of in een grote ballon (9 t/m 19 passagiers) gaat varen. We zijn er trots op om jou eerlijk te informeren over de mogelijkheden zodat jouw luchtballonvaart een optimale ervaring wordt.

Bij onze collega’s zoals Greetzz luchtballonvaarten is dat niet het geval en wordt je zonder vooraankondiging in een ballon tot wel 32 personen geplaatst. En dat terwijl de prijzen van die aanbieder hoger of vergelijkbaar zijn dan onze prijzen. Aan jou de keuze voor welke aanbieder van luchtballonvaarten je kiest. De keuze is natuurlijk aan jou, maar zorg wel dat je jouw luchtballonvaart bij een mooi bedrijf boekt. Luchtballonvaarten maak je waarschijnlijk niet iedere dag