Oss Maasland in the air – Ballonfestival Oss

EEN PREMIERE IN OSS

Op Zaterdag 26 Augustus vanaf 18:30 uur zal een groot aantal heteluchtballonnen in het mooie Maasland het luchtruim kiezen. Het unieke  Ballon Festival Oss Maasland zal plaatsvinden op het veld bij Bierbrouwerij Oijen.

Het festival is een prima gelegenheid om uw relaties uit te nodigen voor een spectaculaire ballonvaart. Er kunnen tussen 100-150 mensen meevaren. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Bestel hier uw tickets.

Het belooft een leuk en avondvullend evenement te worden voor het hele gezin. De horeca is in de vertrouwde handen van de Bierbrouwerij. Vanaf 18:30 zullen de ballonnen vlak na elkaar starten wat een gekleurd luchtruim gaat opleveren. Om 23.00 uur als de ballonvaarders terug zijn is er een spectaculaire nightglow gepland. De BBQ en feestavond worden extra gezellig met optredens van de fanfare en een swingende band.

Het geld wat deze avond op gaat brengen komt geheel ten goede aan  de locale Stichting Leergeld Maas en Leijgraaf, regio Oss. Deze stichting helpt kansarme kinderen bij het deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. We willen de stichting in het bijzonder helpen leerachterstanden te voorkomen van kinderen in het voortgezet onderwijs. Dit door voor deze leerlingen laptops aan te schaffen zodat ze het snel groeiende aanbod van eigentijdse leermethoden van de scholenkunnen volgen. De stichting wil het voortouw nemen om deze leerlingen te helpen en de aanschafkosten van de laptops zo goed mogelijk te verdelen over gemeente, scholen en stichting.

 

Benieuwd naar het programma op 26 augustus? Kijk op: http://www.ballonfestivaloss.nl/

 

Leave a Comment

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search