Home » Over Sky

Over Sky

In 1984 werd Sky Ballonvaarten opgericht door fervent vlieger en ballonvaarder Henny van Loosbroek. Ballonvaren was een hobby van Henny maar groeide al snel uit tot zijn professie, omdat hij de commerciële mogelijkheden van de reclame- en passagiersballonvaart al snel inzag. Tot aan zijn sterfbed was Henny nog steeds actief geweest binnen Sky Ballonvaarten, maar de dagelijkse leiding en uitvoering in handen van zijn zoons Daan en Bram van Loosbroek.

Sky Ballonvaarten bestaat uit een team van 5 vaste medewerkers, 10 freelance ballonpiloten en circa 50 vrijwillige crewleden. De toewijding van het team is groot en wij scheppen er met de hele club plezier in om prachtige luchtvaartactiviteiten te organiseren en een brede glimlach op de gezichten van onze passagiers te doen verschijnen. Wij zijn dienstverleners en dat voelen en begrijpen we. Het schept ons groot genoegen om optimale diensten te verlenen aan onze passagiers en de bezoekers van ons Sky Flight Center.

Jaarlijks brengen we circa 6.000 ballonpassagiers in hogere sferen, organiseren we circa 50 bedrijfsevenementen bij ons Sky Flight Center en op KLuHV (historische luchtvaart), en hosten we vele particuliere feesten.

Bij ons kun je altijd rekenen op:

  • Een geweldige dienst voor een eerlijke prijs;
  • 100% veiligheid waarmee nooit wordt gemarchandeerd;
  • Dat we doen wat we beloven en zelfs wat meer;
  • Een toegewijd, vrolijk en enthousiast team;
  • Snelle service en goede communicatie;
  • Goed verzorgde en verrassende luchtvaartbelevenissen die je bij zullen blijven;
  • Heel veel gezelligheid en een heleboel humor.

We komen graag bij je langs om onze diensten toe te lichten en te luisteren naar jouw wensen voor je bedrijfsevenementen, marketingcommunicatie uitingen of particuliere feesten en arrangementen.

Zullen we kennismaken? Bel 013-5900692 of mail info@skyballonvaarten.nl.

We hopen je snel te mogen begroeten hoog in de lucht of in de gezellige bar van het Sky Flight Center.

Met warme groet,

Het Sky Ballonvaarten Team