Home » Prive ballonvaart 2 personen

PRIVÉ BALLONVAART 2 PERSONEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN PRIVÉ BALLONVAART VOOR 2 PERSONEN
Voor een privé luchtballonvaart 2 personen ben je bij Sky Ballonvaarten precies aan het juiste adres. Hoe romantisch is het om met je geliefde hoog in de lucht te zweven. Of willen jullie samen als vrienden of vriendinnen iets leuks organiseren? Een ballonvaart is dan een uitstekend idee. Wij bieden ballontochten aan voor 2 personen. Je vaart dan in een fijne kleine ballon. Een voordeel van deze ballonvaarten is dat je helemaal zelf de datum mag bepalen. Misschien kiezen jullie bijvoorbeeld wel voor jullie trouwdag. Ook de opstijglocatie is door jullie zelf uit te kiezen. Mits er voldoende ruimte is om veilig op te stijgen.

Lees meer