Home » Prive ballonvaart 4 personen

PRIVÉ BALLONVAART 4 PERSONEN

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN PRIVÉ BALLONVAART VOOR 4 PERSONEN CADEAU GEVEN

Zoek je naar de mogelijkheden voor een privé luchtballonvaart voor 4 personen? Dan ben je bij Sky Ballonvaarten precies op de goede plek. Wil je een keer echt een bijzonder uitje maken met zijn vieren, dan is dit een uitstekende keus. Of als je een bijzonder geschenk wilt geven aan een zakenrelatie of een dierbare, dan is een luchtballonvaart voor 4 personen ook een prachtig idee. Ga je zelf mee en organiseer jij een leuk dagje uit? Je kunt via onze website reserveren. Als je de tocht cadeau wilt doen, dan zie je op onze site een overzicht van al onze vouchers. Ook onze geplande vaarten staan daar vermeld. Gaat het echt om een privé ballonvaart, dan mag je zelf de datum kiezen.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!