Home » Privé ballonvaart 4 personen

Privé ballonvaart 4 personen

Boek hier of bel gratis 013-5900692

Een privé ballonvaart voor 4 personen cadeau geven

Zoek je naar de mogelijkheden voor een privé luchtballonvaart voor 4 personen? Dan ben je bij Sky Ballonvaarten precies op de goede plek. Wil je een keer echt een bijzonder uitje maken met zijn vieren, dan is dit een uitstekende keus. Of als je een bijzonder geschenk wilt geven aan een zakenrelatie of een dierbare, dan is een luchtballonvaart voor 4 personen ook een prachtig idee. Ga je zelf mee en organiseer jij een leuk dagje uit? Je kunt via onze website reserveren. Als je de tocht cadeau wilt doen, dan zie je op onze site een overzicht van al onze vouchers. Ook onze geplande vaarten staan daar vermeld. Gaat het echt om een privé ballonvaart, dan mag je zelf de datum kiezen.

Een privé luchtballonvaart 4 personen boeken garandeert je een unieke ervaring

Ga je een privé luchtballonvaart maken of geef je deze cadeau, dan mag je rekenen op een ervaring die je nooit meer zult vergeten. Daar staan wij voor in. Wij staan er garant voor dat jullie een prachtige tocht maken. Wij merken dat mensen weleens twijfelen als ze het prijskaartje zien. Aan de andere kant kost een dagje dierentuin ook veel geld. Er is maar weinig dat zoveel emoties losmaakt als zweven in een luchtballon. Het gevoel van vrijheid dat je gaat ervaren is fantastisch. Uiteindelijk is zoiets natuurlijk onbetaalbaar. Belevenissen die veel gevoelens oproepen worden minder snel vergeten. Wil je meer informatie? Je kunt ons bellen of mailen. Ook op onze website vind je veel informatie.

Voordelen van privé ballonvaart met 4 personen in kleine ballon

Natuurlijk is het ook fantastisch om met een grotere groep mensen door de lucht te zweven. Wij zeggen echter eerlijk dat er aan een grote ballon een aantal nadelen kleven. Al is de gezelligheid ook een heel belangrijk aspect. Willen jullie echter het liefst met zijn vieren een tocht maken en kunnen we daarom opstijgen met een kleine ballon, dan is dat extra prettig. De piloot hoeft zijn aandacht niet zo te verdelen en is er helemaal voor jullie. Daarnaast is het met een kleinere ballon eenvoudiger om een uur vol te maken. Tenslotte vaart een kleine ballon scherper dan een grote ballon. Vraag vandaag nog vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan.

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!