Home » Prive luchtballonvaart

PRIVÉ LUCHTBALLONVAART

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN PRIVÉ LUCHTBALLONVAART MET KINDEREN
Kinderen kijken vaak vol ontzag omhoog als ze een luchtballon zien. Wat zouden ze graag zelf in dat mandje staan. Vol enthousiasme zwaaien en lachen ze. Wil je een ballonvaart maken met je zoon of dochter? Dat zullen ze ongetwijfeld fantastisch vinden. Niet alle kinderen kunnen echter mee met een tocht van Sky Ballonvaarten. Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Als het kind groot genoeg is om over de rand van de mand te kunnen kijken is het goed. De lengte moet minstens 1.15 meter zijn. Ook is het beslist noodzakelijk dat er een volwassene meegaat. Ga je een tocht maken met een kind dat jonger is dan 12 jaar? Kijk dan naar onze speciale kindertarieven. Een luchtballonvaart privé met een van je kinderen gaat jullie een enorme ervaring opleveren.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!