Boek hier of bel 013-5900692


Een onvergetelijke relatiedag met Sky Ballonvaarten

Wilt jij je relaties een onvergetelijke dag bezorgen? Neem ze dan mee op een ballonvaart van Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring met deze unieke vorm van luchtvaart. We hebben door de jaren heen al meer dan 200.000 mensen een onvergetelijk reis bezorgd! Ga je een relatiedag organiseren, dan hoef je hiervoor alleen maar contact met ons op te nemen. Samen met jou plannen we dan een relatiedag die al je relaties zal heugen. Een perfecte manier om jouw bedrijf op een originele manier te profileren naar je klanten en zakenrelaties.

Relatiedagen bij Sky Ballonvaarten

Een ballonvaart is een unieke belevenis. Met een ballon voelt iedereen zichzelf pas echt vrij in de lucht. Maar dat is niet het enige dat ons bedrijf je kan bieden. We verzorgen namelijk ook helikoptervluchten en zelfs vluchten met historische vliegtuigen. We beschikken over een team van zeer ervaren ballonvaarders die elke vlucht tot een onvergetelijke belevenis maken. Ze vertellen je alles over wat je tijdens de ballonvaart te zien krijgt en zorgen ervoor dat de veiligheid van jou en je relaties tijdens de vaart gegarandeerd is. Een relatiedag met een ballonvaart is de ideale manier om de band met je klant of relatie te versterken. Bij een ballonvaart hoort toch altijd een soort van positieve spanning, die je samen met uw relaties deelt. Zo maak je samen iets unieks mee, wat alleen maar goed is voor het persoonlijker maken van de relatie.

Unieke relatiedagen

Ga je bij ons een relatiedag organiseren, dan heb je hier bij ons een groot scala aan mogelijkheden voor. We kunnen alle elementen van de reis geheel aan de wensen van je bedrijf aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld worden gezorgd voor een ballon met jouw bedrijfslogo erop, kan er een evenement worden georganiseerd in ons Sky Flight Center of organiseren we graag een bijzondere vlucht met een historisch vliegtuig. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de vele mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!

Ik wil contact

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search