Home » Relatiedag

RELATATIEDAG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN ONVERGETELIJKE RELATIEDAG MET SKY BALLONVAARTEN

Wilt jij je relaties een onvergetelijke dag bezorgen? Neem ze dan mee op een ballonvaart van Sky Ballonvaarten. Ons bedrijf heeft ruim 30 jaar ervaring met deze unieke vorm van luchtvaart. We hebben door de jaren heen al meer dan 200.000 mensen een onvergetelijk reis bezorgd! Ga je een relatiedag organiseren, dan hoef je hiervoor alleen maar contact met ons op te nemen. Samen met jou plannen we dan een relatiedag die al je relaties zal heugen. Een perfecte manier om jouw bedrijf op een originele manier te profileren naar je klanten en zakenrelaties.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord!