Home » Romantische ballonvaart voor 2

ROMANTISCHE BALLONVAART VOOR 2

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


EEN ROMANTISCHE BALLONVAART VOOR 2

Wil je graag een romantische luchtballonvaart voor 2 personen boeken? Dan zit je bij Sky Ballonvaarten helemaal goed. Wij doen er alles aan om dit romantische avontuur zo goed en veilig mogelijk te verzorgen. Op onze ervaren piloot kunnen jullie met een gerust hart vertrouwen. Wanneer willen jullie de ballonvaart plannen? Dit is helemaal door jullie zelf te bepalen. Ook de plek waar we opstijgen mag je uitkiezen. Mits de veiligheid gewaarborgd is. Dit houdt in dat er voldoende ruimte moet zijn om goed op te kunnen stijgen.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!