Home » Sky Ballonvaarten

Sky Ballonvaarten

Bedrijfsgeschiedenis

Sky Ballonvaarten is opgericht in 1984 door Henny van Loosbroek. Wat begon als hobby met enkele gesponsorde ballonnen van Fuji Film en Sony groeide uit tot een familiebedrijf met op dit moment 7 heteluchtballonnen in de vloot. Henny was tot aan zijn sterfbed actief binnen Sky Ballonvaarten, met name op het gebied van vergunningen en New Business. De dagelijkse leiding is in handen van zijn zoons Daan en Bram van Loosbroek. Samen met het vaste Sky team, office managers Bonnie Brouwers en Pascalle Simons, financieel manager Irma Brekelmans, een stagiair(e) en een enthousiast team van piloten en grondteamleden.

Daan van Loosbroek

Piloot
Planning & organisatie

Bram van Loosbroek

Piloot
Marketing & sales

Bonnie Brouwers

Office manager

Pascalle Simons

Office manager

Irma Brekelmans

Financieel manager

Missie

Sky Ballonvaarten streeft ernaar om het bedrijf financieel gezond te houden en mensen te laten genieten van de wondere wereld van de ballonvaart. 

Visie

Sky Ballonvaarten levert commerciële luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk. Vanuit plezier en gevoel voor de behoefte van onze klanten ontstaan financieel kansrijke uitdagingen. 

  • Kwaliteit: we begrijpen dat onze gasten bij ons een voor hen unieke ervaring gaan beleven. We begrijpen dat ze daar veel geld voor betalen. We zorgen voor een compleet product en doen graag een extra stap om onze klant meer dan tevreden te maken.
  • Veiligheid: we begrijpen dat onze gasten met enige spanning aan hun luchtvaart avontuur beginnen. We begrijpen ook dat onze gasten hun levens in onze handen leggen. We zijn goed getraind in ons vak en zullen altijd veilige beslissingen nemen. We nemen geen risico´s met onze passagiers en zullen nooit zwichten voor commerciële druk.
  • Gastvriendelijkheid: we houden er niet van als een klant waar dan ook onvriendelijk behandeld wordt. We zijn blij met onze klanten en zullen dit ook laten merken door een extra stap te doen waar mogelijk.
    Flexibiliteit: we denken met onze klanten mee. Wat niet kan, dat kan niet, maar er is vaak een eenvoudige oplossing te vinden voor een probleem. We vinden het leuk om samen met onze klanten te zoeken naar oplossingen.
  • Collegialiteit: het succes van een ballonvaart of onze andere diensten wordt bepaald door de kracht van het team. Bij ons bedrijf vertrouwen de teamleden elkaar en staan ze voor elkaar klaar. Er wordt hard gelachen en ook hard gewerkt. Het is gezellig.
  • Eerlijkheid: we houden van eerlijk zakendoen en verwachten dit ook van onze leveranciers en klanten. We zijn enthousiast over onze diensten en geloven dat eerlijkheid en enthousiasme tot zakelijk succes leidt.

Sinds 1984 organiseert Sky Ballonvaarten ballonvaarten voor bedrijven zoals, DutchLease, ABAB , Logistic Force, Pro Industry, De Rooi Pannen en natuurlijk ook voor particulieren. Jaarlijks worden circa 6.000 passagiers in hogere sferen gebracht.

Onze partners

Links