Bedrijfsgeschiedenis

Sky Ballonvaarten is opgericht in 1984 door Henny van Loosbroek. Wat begon als hobby met enkele gesponsorde ballonnen van Fuji Film en Sony groeide uit tot een familiebedrijf met op dit moment 9 heteluchtballonnen in de vloot. Henny is nog steeds actief binnen Sky Ballonvaarten, met name op het gebied van vergunningen en New Business. De dagelijkse leiding is nu in handen van zijn zoons Daan en Bram van Loosbroek. Samen met het vaste Sky team, Office Managers Pascalle Simons en Bonnie Brouwers, Account Manager Irma Brekelmans en een tweetal stagiaires en een enthousiast team van piloten en grondteamleden.

Visie

De visie van Sky Ballonvaarten is als volgt samen te vatten:

Sky Ballonvaarten levert commerciële luchtvaartdiensten voor een eerlijke prijs. Met veel enthousiasme en met de nadruk op gastvriendelijkheid leveren wij een veilig kwaliteitsproduct. We zijn pas tevreden als onze gasten tevreden zijn. Plezier en een grote dosis humor is voor ons belangrijk. Vanuit plezier en gevoel voor de behoefte van onze klanten ontstaan financieel kansrijke uitdagingen.

PIJLERS

Onze diensten berusten op de volgende pijlers:

 • Kwaliteit: we begrijpen dat onze gasten bij ons een voor hen unieke ervaring gaan beleven. We begrijpen dat ze daar veel geld voor betalen. We zorgen voor een compleet product en doen graag een extra stap om onze klant meer dan tevreden te maken.
 • Veiligheid: we begrijpen dat onze gasten met enige spanning aan hun luchtvaart avontuur beginnen. We begrijpen ook dat onze gasten hun levens in onze handen leggen. We zijn goed getraind in ons vak en zullen altijd veilige beslissingen nemen. We nemen geen risico´s met onze passagiers en zullen nooit zwichten voor commerciële druk.
 • Gastvriendelijkheid: we houden er niet van als een klant waar dan ook onvriendelijk behandeld wordt. We zijn blij met onze klanten en zullen dit ook laten merken door een extra stap te doen waar mogelijk.
 • Flexibiliteit: we denken met onze klanten mee. Wat niet kan, dat kan niet, maar er is vaak een eenvoudige oplossing te vinden voor een probleem. We vinden het leuk om samen met onze klanten te zoeken naar oplossingen.
 • Collegialiteit: het succes van een ballonvaart of onze andere diensten wordt bepaald door de kracht van het team. Bij ons bedrijf vertrouwen de teamleden elkaar en staan ze voor elkaar klaar. Er wordt hard gelachen en ook hard gewerkt. Het is gezellig.
 • Eerlijkheid: we houden van eerlijk zakendoen en verwachten dit ook van onze leveranciers en klanten. We zijn enthousiast over onze diensten en geloven dat eerlijkheid en enthousiasme tot zakelijk succes leidt.
DIENSTEN

Sky Ballonvaarten verzorgt diverse luchtvaartincentives voor je zoals:

MISSIE

De missie van Sky Ballonvaarten is als volgt samen te vatten:

Sky Ballonvaarten streeft ernaar om het bedrijf financieel gezond te houden en mensen te laten genieten van de wondere wereld van de ballonvaart. 

Behaalde doelen

Sinds 1984 organiseert Sky Ballonvaarten ballonvaarten voor bedrijven zoals, Rabobank, ABAB Accountants, Logistic Force, Pro Industry, De Rooi Pannen en natuurlijk ook voor particulieren. Jaarlijks worden circa 6.000 passagiers in hogere sferen gebracht.

Vaardigheden

Totaal oordeel
88%
Vaart
88%
Piloot
91%
Ervaring klant
92%
Betrouwbaarheid
90%
Communicatie
86%
Prijs
85%

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

 • De Rooi Pannen-ballon “De Rooi Pannen ballon vergroot onze naamsbekendheid op een onderscheidende manier”  

  Kees van Strien, College van Bestuur De Rooi Pannen De Rooi Pannen
 • Juul en Merel "Wat een fantastische en unieke ervaring! Een gebeurtenis die ons nog lang zal heugen. De goede sfeer en de manier waarop de activiteit werd gepresenteerd maakte deze middag en avond spectaculair. Wat we vooral erg leuk vonden was dat iedereen bij de ballonvaart werd betrokken: je maakt het samen mee. We hebben echt genoten van het begin tot het eind."  

  Juultje en Merel
 • sjef en mie.jpg KL "Een prachtige ervaring zo'n ballonvaart: hoog boven de stad, zelfs even boven de wolken. Vervolgens over het water en daarna uizicht op kleurige bossen en landschappen bij een mooi laag avondlicht. Zeker voor herhaling vatbaar. Maar niet alleen het uitzicht was de moeite waard. Het maken van een ballonvaart is een complete beleving waarbij ook de techniek van de warme lucht die je draagt, erg tot de verbeelding spreekt."  

  Sjef Voets en Mie Keulemans.
 • Rabobank-ballon “De Rabobank Ballon is bij Sky Ballonvaarten in zeer goede handen.”  

  Eveline Balemans, Marketing Manager Rabobank Den Bosch Rabobank
 • DMG-ballon ''Onze klant Hoogvliet Supermarkten heeft geweldig genoten en bij ontmoetingen wordt nog steeds over de ballonvaart gesproken.''  

  Quint Menken, Algemeen Directeur Menken Combinatie DE MENKEN KEUKEN
 • ''ABAB-relaties zijn enthousiast over de ballonvaarten bij Sky Ballonvaarten! Goede organisatie, prachtige uitzichten en enthousiaste medewerkers van Sky Ballonvaarten.''

  Marjolijn Voorn ABAB Accountants en Adviseurs
 • Sky Ballonvaarten Nederland

  Ballonvaren is een geweldige manier om onze trouwe klanten te bedanken. Dit gaan we zeker vaker doen met Sky ballonvaarten. Fijne mensen. Een echte aanrader!

  Kevin van Mierlo Business Stickers.nl

Team Sky Ballonvaarten

 • Henny van Loosbroek
  Henny van Loosbroek DIRECTEUR LICENSES & NEW BUSINESS
 • Bram van Loosbroek
  Bram van Loosbroek MARKETING & SALES MANAGER
 • Daan van Loosbroek
  Daan van Loosbroek OPERATIONEEL MANAGER
 • Tessa Voets
  Tessa Voets ACCOUNT MANAGER NEW BUSINESS
 • Pascalle Simons
  Pascalle Simons OFFICE MANAGER
Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search