We houden ervan om bijzondere luchtvaartactiviteiten voor onze klanten te organiseren die extra speciaal zijn. Hieronder vind je een kort overzicht van onze specials. Voor meer informatie en persoonlijke toelichting mail je met info@skyballonvaarten.nl of bel je  013-5900692. Ben jij klaar voor een extra bijzondere luchtvaartbelevenis?

Winterballonvaart in Nederland van oktober t/m maart 

In de winter is het zicht vaak beter dan in de zomer en laat het weer het doorgaans toe om langere vaarten te maken. Je kunt dan genieten van extra goed uitzicht. Als je geluk hebt, ligt er ook nog sneeuw wat de ballonvaart helemaal bijzonder maakt.

 • Periode van de vaart: oktober t/m maart
 • Duur van de vaart: ca. 5 kwartier (reguliere zomervaart is ca. 1 uur)
 • Tarief: € 159,- per persoon

Inclusief: Certificaat, champagne, verzekeringen, vervoer terug naar de opstijglocatie en natuurlijk professionele en enthousiaste begeleiding.

Reserveren? Voor geplande winterballonvaarten in Nederland kijk hier. Voor meer informatie bel 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.

winter.jpg KL

Limousinearrangementen

In samenwerking met Splendeur biedt Sky Ballonvaarten een exclusieve limousinearrangementen aan. Je komt je aan bij de opstijglocatie,  Tilburg, Breda, Oosterhout of elders, om vervolgens van een geweldig uitzicht te genieten vanuit de ballon. Als je vervolgens landt, wordt je voorzien van heerlijke bubbels en tapas om vervolgens na een klein uurtje per limousine te worden opgehaald. Geniet van optimale luxe, een ervaringen om nooit te vergeten.

Wat een dag, een luchtballonvaart, meerijden in een limousine, genieten van bubbels en heerlijke tapas. Dat moet je meegemaakt hebben! Ideaal voor bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen of romantische dates.

 • Alleen mogelijk bij privé-ballonnen
 • Alle locaties in Nederland mogelijk
 • Tarief: €200,- per limousine op basis van 8 personen

Reserveren? Bel 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.

Culinair champagne proeverij

Tijdens deze avond ontdekt je vijf champagnes van vigneron indépendant met bijpassende mondvermaakjes. Deze kleine champagne huizen maken ongekend mooie kwaliteit champagnes.

Bij ontvangst een heerlijk zacht aperitief. Tijdens de vlucht geniet je behalve van het uitzicht ook van drie champagnes. Omdat dit monocépage zijn kun je ondervinden welke druivensoort je persoonlijke favoriet word. Na de vaart zal er een bijzondere jaargang champagne geopend worden.

De kosten zijn € 189- p.p. vanaf het Sky Flight Center in Tilburg. Bij een minimaal aantal van 8 personen. Bel naar 013-5900692 voor meer informatie.

logo_disdonc

Fly & Dine

Stel je eens voor… Je zit hoog in de lucht in een luchtballon. Je geniet van het schitterende uitzicht. Ondertussen geniet je van een diner of een hapje en een drankje. Een wel erg bijzondere locatie om lekker te eten en drinken. Een kleine greep uit de mogelijkheden die we bieden:

 • Sushi van de beste kwaliteit met een Japans biertje of een wijntje;
 • Luxe broodjes met koffie, thee, zuivel of frisdrank;
 • Smaakvolle tapa´s met een lekker wijntje;
 • Een volledig verzorgd diner met een kok aan boord van de ballon.

Dineren in de lucht is alleen mogelijk voor privé-ballonvaarten. Prijzen op aanvraag. Heb jij trek in een maaltijd op hoog niveau? Bel 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.

Fly, Dine & Golf

Geniet van een prachtige combinatie van inspanning en ontspanning. Eerst ga je 9 holes golfen bij de gerenommeerde golfclub Prise D´Eau in Tilburg. Dan staat er een heerlijk 3-gangen menu voor je klaar in het restaurant van Prise D´Eau. Je loopt naar de overkant van de weg waar het Sky Flight Center zich bevindt en je maakt kennis met je ballonteam. Dan kan je luchtavontuur beginnen.

 • Alleen mogelijk voor privé-ballonvaarten
 • Locaties: Prise D’Eau Golf en Sky Flight Center in Tilburg (100 meter van elkaar)
 • Aantal personen: 2 – 150
 • Tarief: vanaf euro 229,- per persoon (afhankelijk van grootte van de groep)

Klaar voor een balletje en ballonnetje? Bel 013-5900692of mail naar info@skyballonvaarten.nl.

Short Balloon Flights

Nieuw in ons aanbod. Short Balloon Flights. Deze dienst is uniek in Nederland en speciaal voor grotere groepen met een te beperkt budget voor een volledige ballonvaart.

We maken 2 korte vaarten en bij de tussenlanding stapt het tweede deel van je groep in en stapt het eerste deel van je groep uit.  De tweede groep ballonvaarders komt met onze volgauto’s naar de plaats van de tussenlanding en het eerste deel van de groep gaat met de volgauto’s achter de ballon aan naar de definitieve landingsplaats.

Ook het volgen is een sport op zich en erg leuk om mee te maken, Na de tweede landing pakken we de ballon samen in en maken we ons klaar voor de traditionele champagneceremonie en het uitreiken van het ballonvaart certificaat aan iedere passagier. Daarna rijden we met onze volgauto’s terug naar de opstijglocatie.

 • Alleen mogelijk bij privé-ballonnen
 • Alle locaties in Nederland mogelijk
 • Aantal personen: 16 – 200
 • Tarief: vanaf € 85.- per persoon (tarief afhankelijk van de grootte van de groep)
 • Twee ballonvaarten van ca. 30 minuten per ballonvaart

Beperkter budget en toch een ballonvaart maken? Bel 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search