Home » Specials

Specials

Limousinearrangementen

In samenwerking met Splendeur biedt Sky Ballonvaarten een exclusieve limousinearrangement aan. Je komt aan bij de opstijglocatie, Tilburg, Breda, Oosterhout of elders, om vervolgens van een geweldig uitzicht te genieten vanuit de ballon. Als je vervolgens landt, wordt je voorzien van heerlijke bubbels en tapas om vervolgens na een klein uurtje per limousine te worden opgehaald. Geniet van optimale luxe, een ervaringen om nooit te vergeten.

Wat een dag, een luchtballonvaart, meerijden in een limousine, genieten van bubbels en heerlijke tapas. Dat moet je meegemaakt hebben! Ideaal voor bedrijfsfeesten, jubilea, verjaardagen of romantische dates.

 • Alleen mogelijk bij privé-ballonnen
 • Alle locaties in Nederland mogelijk
 • Tarief: op aanvraag

Reserveren? Bel naar 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.Fly, Dine & Golf

Geniet van een prachtige combinatie van inspanning en ontspanning. Eerst ga je 9 holes golfen bij de gerenommeerde golfclub Prise D´Eau in Tilburg. Dan staat er een heerlijk 3-gangen menu voor je klaar in het restaurant van Prise D´Eau. Je loopt naar de overkant van de weg waar het Sky Flight Center zich bevindt en je maakt kennis met je ballonteam, dan kan je ballonvaart-avontuur beginnen.

 • Alleen mogelijk voor privé-ballonvaarten
 • Locaties: Prise D’Eau Golf en Sky Flight Center in Tilburg (100 meter van elkaar)
 • Aantal personen: 2 – 150
 • Tarief: op aanvraag

Klaar voor een balletje en ballonnetje? Bel naar 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.


Historische luchtvaart

Wist je dat er vliegtuigen uit de ’40-er en ’50-er jaren nog steeds vliegen en bovendien in zeer goede staat zijn? Kun je dat niet geloven, kom dan eens kijken bij Koninklijke Luchtvaart Historische Vlucht (KLuHV) gevestigd op de Koninklijke Luchtmacht Basis Gilze-Rijen.

Sinds 1985 zijn wij partner van KLuHV en organiseren wij in nauwe samenwerking met hen bedrijfsevenementen op de indrukwekkende locatie van KLuHV al dan niet in combinatie met passagiersvluchten met historische vliegtuigen.

De KLuHV beschikt over een indrukwekkende vloot van historische vliegtuigen. Dit is alleen mogelijk dankzij de inzet van gemotiveerde ’techneuten’ van de Technische Dienst, van minstens even gemotiveerde ervaren vliegers en van een niet aflatende passie voor het behoud van onze vliegende historie en die van de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder.

De vloot omvat daarom ook in hoofdzaak vliegtuigen die in het verleden bij onze Luchtmacht en Marine hebben gevlogen. Een klein greep uit de vloot:

 • De enige vliegende Spitfire in Nederland, (PH-OUQ)
 • De B-25 Mitchel bommenwerper, 1944 (PH-XXV)
 • De Harvard IIB gevechtsvliegtuig, 1943 (diverse registraties)
 • De Beechcraft, 1952 (PH-KKV)
 • De Beaver, 1955 (PH-DHC)

Op de prachtige locatie van KLuHV organiseren we historische luchtvaart arrangementen en bedrijfsevenementen (met en zonder vluchten) voor groepen van 20 tot wel 250 personen.

Vliegen in een historisch vliegtuig? Bel naar 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.


Helikoptervluchten

Heb je geen tijd om in de files te staan? Wil je een spectaculair evenement organiseren waarbij je relaties ondertussen in een helikopter voorbij vliegen?

Denk dan eens aan helikopterevenement ter invulling van je bedrijfsfeest voor klanten of medewerkers. Een helikoptervlucht is indrukwekkend. Je zult je verbazen over de snelheid, de kracht van de motoren en de precieze controle van de piloot.

In samenwerking met zorgvuldig geselecteerde helikopterbedrijven organiseren wij zeer regelmatig helikopterevenementen of helikoptervervoer.

Bij helikopterevenementen maken de gasten vluchten van circa 6 tot 10 minuten in een helikopter van 3 of 4 personen. Ondertussen is er een mooi feest aan de gang voor de kijkers op de grond in de vorm van een BBQ, borrel of diner. Als de helikopter geland is, stapt de volgende groep weer in voor hun indrukwekkende ervaring.

Bij helikoptervervoer wordt de passagier zo dicht mogelijk bij huis op kantoor opgehaald en is vlieg je met circa 180 kilometer per uur zonder enige vertraging naar een (zakelijke) afspraak buiten de deur.

Tevens zetten wij regelmatig helikopters standby bij bedrijfs-ballonvaarten, omdat ballonvaarten in circa 30% van de gevallen niet door kunnen gaan vanwege het veranderlijke Nederlandse weer. Helikoptervluchten kunnen in 95% van de gevallen doorgaan, waarmee de doorgang van jouw bedrijfsevenement een stuk zekerder wordt.

Helikoptervlucht maken? Bel naar 013-5900692 of mail naar info@skyballonvaarten.nl.


Ballonvaren in Ethiopië

Sinds 2012 zijn wij actief met ballonvaarten in het prachtige land Ethiopië. Het bedrijf in Ethiopië wordt gerund door een van de eigenaren van Sky Ballonvaarten, Bram van Loosbroek.

In Ethiopië varen we onder meer in de adembenemende gebieden Menegesha, Ziway, Awash National Park, Gheralta, Hawassa en vele andere gebieden. Het seizoen in Ethiopië is van begin oktober t/m eind mei.

Voor meer informatie ga naar www.abyssiniaballooning.com of email info@abyssiniaballooning.com.

Wees welkom in Ethiopië.