Home » Spelletjes boerderij Tilburg

SPELLETJES BOERDERIJ TILBURG

Locatie
Wanneer
Aantal
   Bekijk geplande vaarten of bel 013-5900692

Veel lol gehad

Die rust in de lucht, het prachtige uitzicht, een onvergetelijke ervaring! Ik ging met mijn zoontje en mijn twee broertjes. Mijn zoontje van 10 vond vooral de landing erg leuk! 🙂

Laura van der B.
Tilburg

Eerlijke prijs

Duidelijke communicatie, goede uitleg. Een zeer mooie prijs voor een geweldige ervaring. Een heerlijke vaart. Geweldige ballonvaarder die duidelijk jaren ervaring heeft. Geen seconden ongerust geweest.

Olaf en Wilma B.
Apeldoorn

Het was super

We zijn opgestegen in Oss. We hadden een heerlijk warme dag. En bovenin was het fantastisch. We hebben goede begeleiding gehad van de ballonvaarder. En alles was top georganiseerd! Een echte aanrader!
Cleem J.
Oss

Koop een voucher zonder datum

(Ontvanger bepaalt zelf de datum)


SPELLETJES BOERDERIJ TILBURG OP EEN UNIEKE LOCATIE
Wil je met kinderen of het hele gezin naar een terras? Plan dan een bezoek aan de spelletjes boerderij Tilburg. Bij Sky Ballonvaarten hebben wij op een unieke locatie een super gezellig terras ingericht. Hier geniet je van een mooi uitzicht op de opstijgende luchtballonnen én van diverse spelletjes. Deze spelletjes zijn ideaal om met elkaar te spelen. Je kunt natuurlijk ook de kinderen lekker laten spelen en rennen terwijl de ouders van een welverdiende kop koffie of een koud drankje genieten. Op ons menu vind je diverse warme en koude dranken, dagverse soepen en tosti’s.

Lees meer

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 013-5900692. Wees welkom aan boord…!