Home » Teambuilding Tilburg

Teambuilding Tilburg

Boek hier of bel 013-5900692

Unieke teambuilding voor Tilburg en omstreken

Teambuilding is een onderwerp waarvan het belang niet onderschat mag worden. Het is nu eenmaal belangrijk om af en toe de neuzen binnen een team allemaal dezelfde kant op te krijgen en de verschillende leden van een team nader tot elkaar te laten komen. Er zijn heel wat manieren van teambuilding te bedenken, maar Sky Ballonvaarten heeft een unieke vorm van teambuilding voor Tilburg en omstreken voor u in petto: een ballonvaart! Een ballonvaart is een unieke ‘once in a lifetime’-ervaring die je nader brengt tot de mensen waar je deze mee beleeft. Van de prettige spanning bij het opstuigen, het gevoel in je buik als de ballon omhoog gaat, tot het samen genieten van het fenomenale uitzicht, bij een vaart met een ballon van Sky Ballonvaarten maak je het allemaal samen mee.

Een unieke teamdag in Tilburg

Wil je voor jouw team een unieke teamdag in Tilburg regelen? Dan kunnen we je alleen maar aanraden om eens een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je alle mogelijkheden die we je te bieden hebben overzichtelijk bij elkaar. Het mooie daarbij is dat een dag met Sky Ballonvaarten helemaal naar wens is in te delen. Wij zorgen ervoor dat dit een dag wordt die jij en je team nooit gaan vergeten. Onze ballonnen vertrekken van meerdere verschillende opstijglocaties en kunnen altijd omlijst worden met een hapje en een drankje.

Ballonvaarten en meer

Aan teambuilding doen in Tilburg? Bij Sky Ballonvaarten gaat dat verder dan alleen met een ballon de lucht in. We bieden namelijk nog meerdere andere mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook als optie dat jij en je team een helikoptervlucht kunnen maken. Dit is weer een unieke ervaring op zich! En als we het dan toch over unieke ervaringen hebben, wat te denken van een vlucht met een historisch vliegtuig? We hebben meerdere prachtige, klassieke modellen tot onze beschikking om uw teamuitje nog unieker te maken. Neem daarom vandaag nog contact op met Sky Ballonvaarten om samen met ons te bekijken hoe we van uw teamuitje iets echt bijzonders maken.

Meer weten: mail naar info@skyballonvaarten.nl of bel 0800-5111. Wees welkom aan boord…!