Vacature part-time office manager – Sky Ballonvaarten

VACATURE PART-TIME OFFICE MANAGER

 

Over Sky Ballonvaarten

Sinds 1984 is Sky Ballonvaarten gespecialiseerd in het verzorgen van ballonvaartarrangementen voor bedrijven en consumenten. Daarnaast worden helikoptervluchten georganiseerd en vluchten met historische vliegtuigen op de Luchtmachtbasis in Gilze-Rijen. Het leveren van kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid staat bij ons centraal. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is en doen graag een extra stap voor onze passagiers. Jaarlijks brengen we ca. 5.000 ballonpassagiers in hogere sferen en organiseren we circa 50 (bedrijfs)evenementen bij ons Sky Flight Center.

Word jij onze nieuwe part-time office manager?

Per 1 september  zijn wij op zoek naar een office manager voor 20-24 uur per week. De werkplek is Sky Ballonvaarten, Gilzerbaan 495 te Tilburg.

De functie

Als office manager ben jij het eerste contactpunt voor onze bestaande en nieuwe klanten. Je speelt een belangrijke rol in de dienstverlening en de klanttevredenheid. Je leeft je in de behoeften en situatie van de klant en zorgt voor een goede, persoonlijke en efficiënte afhandeling van vragen en boekingen.

Klanten zijn gecharmeerd van je kennis, drive en luisterend oor. Je herkent (verkoop)signalen en gaat daarmee proactief aan de slag. Daarnaast adviseer je over mogelijkheden van onze diensten. Je voelt je verantwoordelijk voor een goed en klantgericht resultaat. Achteraf toets je de klanttevredenheid.

Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden op het gebied van planning en financiën. Je bent administratief sterk en kunt zeer precies werken.

Het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid past bij jouw persoon. Ook coach en leid je stagiaires op voor de arbeidsmarkt.

Je taken samengevat:

 • Office management
 • Verkoop binnendienst
 • Ondersteuning planning
 • Online marketing ondersteuning
 • Ondersteunende financiële werkzaamheden
 • Actieve verkoop in laagseizoen (okt. t/m maart)

Wij vragen:

Als office manager van Sky Ballonvaarten heb je de volgende eigenschappen:

 • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma (of HBO) met 2-5 jaar werkervaring (bij voorkeur achtergrond in toerisme, hospitality, eventmanagement, marketing en/of communicatie);
 • Communicatief vaardig in woord en schrift (Nederlands en Engels, Duits is een pré);
 • Je weet je in de klant te verplaatsen en houdt van klantencontact;
 • Flexibel in je werkzaamheden en werktijden;
 • Je bent creatief in het oplossen van (klant)problemen en durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen;
 • Je werkt secuur en bent resultaatgericht;
 • Je denkt in termen van oplossingen;
 • In het bezit van een rijbewijs is een pré.

Daarnaast herken je jezelf in onze kernwaarden: samenwerken, integriteit en gastvriendelijkheid.

Onze cultuur

Je werkt samen in een zeer gemengde groep mensen die allemaal hetzelfde doel hebben: onze passagiers een onvergetelijke ballonvaart te laten beleven!

Sky Ballonvaarten bestaat uit een team van 5 vaste medewerkers, 10 freelance ballonpiloten en circa 40 vrijwillige crewleden. De toewijding van het team is groot en wij scheppen er met de hele club plezier in om prachtige luchtvaartactiviteiten te organiseren en een brede glimlach op de gezichten van onze passagiers te doen verschijnen. Wij zijn dienstverleners en dat voelen en begrijpen we. Het schept ons groot genoegen om optimale diensten te verlenen aan onze passagiers en de bezoekers van ons Sky Flight Center. In samenwerken zit onze kracht.

Wij bieden

 • Een afwisselende, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • Een dynamische werkomgeving met een ongedwongen en gezellige werksfeer;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en mede afhankelijk van ervaring en opleiding.

Aanvullende informatie en sollicitaties

Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Bram van Loosbroek, marketing & finance manager, via bram@skyballonvaarten.nl op 06-34938077.

Wil jij de nieuwe part-time office manager worden van Sky Ballonvaarten? Stuur dan voor 30 augustus 2017 je C.V. en motivatiebrief naar bram@skyballonvaarten.nl

 

Sky Ballonvaarten

Gilzerbaan 495

5032 VD Tilburg

www.skyballonvaarten.nl

013-5900692

Leave a Comment

Contact

Neem contact met ons op.

0

Start typing and press Enter to search