Home » Klantenreviews

Klantenreviews


Prachtige vaart


Wat een prachtige vaart hebben we gisteren mogen beleven met Sky Ballonvaarten. Alles was super geregeld! Hele enthousiaste, vriendelijke en professionele medewerkers. We hebben enorm genoten.

Wat een ervaring


Wat een mooie ervaring met ballonvaarder Peter, van het Goffert in Nijmegen naar het plaatsje Zeeland gevaren. Onderweg uitleg gekregen over wat we zagen en ook genoten van de stilte in de lucht, echt een aanrader!

Ontzettend leuke vaart

Ontzettend leuke vaart gemaakt met deskundig en zeker ook gezellige ballonvaarder en mannen die zorgen voor opbouw en vervoer. Kinderen werden betrokken bij het opbouwen en opruimen van de ballon.

Een geweldige ervaring

Leuk gezelschap en dito piloot.
Van het begin tot het eind genoten. Beslist voor herhaling vatbaar. Een fantastisch cadeau van mijn kinderen voor mijn verjaardag.

Schitterend


Een schitterende avond, een schitterende vaart met een schitterende piloot (Harrie) die ons goed geamuseerd heeft.
bedankt voor deze ervaring. Aanrader voor iedereen!!

Een aanrader


Hele hele gave ervaring en een aanrader voor iedereen. Once in a lifetime en een hele unieke ervaring. Top team met een leuke uitleg en een ludiek einde.


Het was een hele leuke ervaring!


Het was een hele leuke ervaring . Ik heb lekker kunnen genieten van een mooi uitzicht . Tijdens de ballonvaart hebben we leuke gesprekken gehad. Zeker voor een herkansing waard. Heel goed georganiseerd, bedankt!


OnvergetelijkBij ons 25-jarig huwelijk kregen we van onze kids een ballonvaart omdat we graag nieuwe dingen uitproberen. Nu dat is gelukt! Het was onvergetelijk en super dat de ballonvaarder alle passagiers op een leuke manier op ons gemak stelde.

Hele mooie vaart over Utrecht


Goede professionele begeleiding van de bestuurder. Het landen was heel anders dan ik me had voorgesteld, maar erg gaaf! Lekker met z’n allen de ballon oprollen en tillen door de akkers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Super team

Hele mooie ballonvaart gehad, met een ervaren piloot. Super aardige en behulpzame mensen bij Sky Ballonvaarten! Het kan aardig heet worden op je hoofd, dus een pet is aan te raden.

Een vaart om niet te vergeten


Het was een vaart om niet te vergeten. Goed verzorgd en een 10 voor de medewerkers en de piloot. Het was tot in de puntjes verzorgd.

Een leuke ballonvaart


Een super leuke ballonvaart gehad met Sky Ballonvaart met aan het einde een doping in het weiland. De bemanning was erg plezierig, een tochtje met Sky is zeker een aanrader. Helemaal top!

Memory in the ‘Sky’


Gisteravond een enorm mooie vaart mogen meemaken. Extra bijzonder om te zien hoe een terminale man aan het genieten was van de avond van zijn leven. Een herinnering forever. Bedankt!

Unieke ervaring


Erg mooi om te doen. Meehelpen de ballon in de lucht te krijgen en daarna “varen”. Een unieke ervaring. Erg vriendelijk en gezellige medewerkers. Een aanrader!!

Herinnering voor het leven

Was fantastisch. Had het mijn pa als cadeau gegeven voor zijn 65e verjaardag. Hij riep al jaren: zou ik nog een keer een ballonvaart maken.
Een hele mooie herinnering voor ons.